ХХ Міжнародний PR-Фестиваль та VIII Національний рейтинг «Репутаційні АКТИВісти» переносяться на «після війни»

18.05.2022

Звернення голови оргкомітетів Фестивалю та Рейтингу Олени Дерев'янко від 18.05.2022 р.: «Сьогоднішній день мав бути зовсім іншим. Ми б зайшли у великий прекрасний зал – найкращий у Києві. Ми б слухали розумні думки, дарували одне одному посмішки та подарунки, пили вино, милуючись краєвидом Міста, пліткували в кулуарах, фотографувалися в крутій фотозоні. Надихалися, раділи, росли над собою, вітали переможців VIII Національного рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВІсти».

Думаю, ви здогадалися, що саме сьогодні, 18 травня 2022 року, мав відбутися ХХ Міжнародний PR-Фестиваль. Свято, яке наша команда планувала зробити грандіозним, яке вже готові були підтримати потужні та щедрі партнери.

Однак життя приготувало для нас інший розвиток подій: світ переступив ту межу, яку ми передбачили у нашому девізі року та візуалізували в айдентиці.

З огляду на це ухвалено рішення перенести все на «після війни». У традиційному face-to-face форматі, тому що Двадцятий Ювілейний Фестиваль не може бути і не буде зім'ятий до вузької онлайн-версії.

Ми зустрінемося – обов'язково зустрінемося! І якщо на те буде воля Всевишнього – це станеться незабаром.

І все буде, як задумано. Зі сльозами на очах, але з нашим звичним злиттям душ і синергією думок. З іншою айдентикою – оптимістичною та переможною, але навчені гірким досвідом.

Я вірю в це всім серцем».